Laden Evenementen
« Terug naar Evenementen


15 maart, 2022 |10:00 - 12:00

€1

FLYER voor de inloopgroep Jose van Wordragen

Wij zijn een groep mensen die allemaal een partner, kinderen of familieleden hebben met een vorm van autisme. Deze groep is jaren geleden ontstaan bij Stichting MEE in Heerlen.

Toen de inloop daar ging stoppen, zijn wij als groep zelfstandig verder gegaan.

Onze kracht zit in onze “ervaringsdeskundigheid”. Elk verhaal is uniek en wordt bij ons gehoord. De verhalen van elkaar zorgen voor herkenning en erkenning. We hebben aan een half woord genoeg om te begrijpen hoe iemand zich voelt. Het is een hele fijne groep en de gesprekken gaan altijd gepaard met een lach en een traan. Wij steunen elkaar en delen graag onze tips met elkaar, zodat wij zelf ook meer inzicht krijgen in onze geliefden en steeds weer bijleren. Dat zorgt voor rust in huis en rust in ons zelf.

Deze mooie ervaring willen wij graag delen met iedereen die tegen dezelfde vragen en problemen blijft aanlopen. Dat kunnen zowel mannen als vrouwen zijn, jong en oud. Want samen staan we sterk.

Wij zijn niet gebonden aan instanties en er worden geen gegevens gevraagd of doorgegeven zodat iedereen op deze manier ook anoniem kan blijven.

Wij hopen U snel een keer te mogen ontmoeten bij onze mooie inloopgroep.

De inloopgroep is 1 vaste ochtend per maand. In principe elke 3e dinsdag van de maand. Mocht dit een keer niet mogelijk zijn door bijvoorbeeld feestdagen o.i.d. dan kan het zijn dat het een week eerder of later wordt, maar dan wordt U daarover tijdig op de hoogte gesteld per email of whats app.

 

Gegevens

Datum:
15 maart, 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€1

Locatie

Scoutinggebouw De Stutters
Zandbergseweg 102
Hoensbroek, 6432 CD Nederland
Telefoon:
0640145402