Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lichtstoet in Heerlen voor liefhebbers van carnaval

25 februari, 2020 |19:45

Beste lotgenoten,

Op dinsdag 25 februari 2020 vindt voor de liefhebbers van carnaval een extra activiteit plaats: lichtstoet in Heerlen.

Mensen die graag van tevoren samen een maaltijd willen nuttigen, verwachten wij om 18.15 uur bij restaurant “De twee Gezusters”. Putgraaf 3, 6411 GT Heerlen. Ze werken er met een ‘maatschappelijke’ menukaart, waarop ze iedere avond voor maar € 8,75 een smakelijk driegangenmenu aanbieden. Daarnaast kun je kiezen voor het carnavalsmenu (dit is zonder voorgerecht en dessert) voor € 11,11. Schnitzel met friet! Lekker met verse groenten en keuze uit drie sauzen: jägersaus, zigeunersaus of roomsaus.  www.detwee.gezusters.org

Als je mee wilt eten, meld je dan uiterlijk zaterdag 22 februari aan, dit in verband met de reservering!! Geef dan ook meteen even door of je het weekmenu of het carnavalsmenu wilt.

De overige deelnemers ontmoeten we om 19.45 uur bij restaurant Huppertz, Stationstraat 23 in Heerlen. Van daaruit lopen we naar een plek langs de route. De stoet vertrekt om 20.11 uur.

Aan deelname zijn, behalve voor de maaltijd, geen kosten verbonden.

Door het beantwoorden van deze mail kunnen jullie je opgeven voor de activiteit.

Indien je na aanmelding toch niet aanwezig kunt zijn, meld je dan a.u.b. af, telefonisch of per e-mail. Op de dag zelf enkel telefonisch via 06-48368955.

Met vriendelijke groet,

De commissie activiteiten

Gegevens

Datum:
25 februari, 2020
Tijd:
19:45

Locatie

Restaurant Huppertz
Stationstraat 23
Heerlen, Nederland

Organisator

LGAL
E-mail
info@lgal.nl
Bekijk de site van Organisator