Laden Evenementen
« Terug naar Evenementen


  • Dit evenement is voorbij.

27 augustus, 2019 |19:30 - 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

De Lotgenotengroep Autisme Limburg heeft als doel om lotgenotencontact aan te bieden aan volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) in de provincie Limburg. Wij stellen geen eisen op het gebied van begaafdheid, maar verwachten wel dat deelnemers zich op hun gemak voelen in een groep en zich daarin redelijk kunnen uiten. Partners, ouders en begeleiders die iemand met ASS vergezellen zijn ook welkom. Dat maakt onze aanpak uniek.

In een gezellige en ongedwongen sfeer kun je bij ons mensen ontmoeten die jou begrijpen en steunen. Om de drempel voor deelname laag te houden rekenen wij geen contributie. Ook ben je niet verplicht om naar bijeenkomsten te komen.

Wij organiseren lotgenotenavonden met verschillende thema’s, passend bij mensen met ASS. In Brunssum is dat een keer per twee weken en in Maastricht een keer per 4 weken. De avonden zijn op dinsdag van 19:30 – 21:30 uur, de ruimte is vanaf 19:00 uur open.

Het is mogelijk om op deze avond langs te komen als je vrijblijvend kennis wilt maken met de groep of vragen hebt over autisme bij volwassenen.

De lotgenotenavonden zijn gratis, maar het staat iedereen vrij om een kleine bijdrage te leveren. Koffie, thee en frisdranken zijn verkrijgbaar tegen een schappelijke prijs.

Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar we stellen het wel op prijs.

Elke avond staat een ander thema centraal. Voor het thema van de avond, kijk op deze website

 

Gegevens

Datum:
27 augustus, 2019
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

Wijksteunpunt Noord
Henri Dunantstraat 519
Brunssum, 6441 XR Nederland

Organisator

LGAL
E-mail:
info@lgal.nl
Site:
http://lgal.nl/